x

Wat geeft Used Products Den Helder


Wat zijn onze inkoopprijzen

Bij Used Products Den Helder begrijpen we dat de inkoopprijs van tweedehands producten kan variëren, en daarom hebben we geen vaste inkoopprijzen. De prijs die we bieden voor uw items wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, waaronder:

 1. Staat van het Product: De algemene staat van het product is een cruciale factor bij het bepalen van de inkoopprijs. Producten die goed worden onderhouden en in uitstekende staat verkeren, kunnen een hogere prijs opleveren dan vergelijkbare items in minder goede staat.

 2. Merk en Model: Het merk en model van het product spelen ook een rol. Populaire merken en modellen hebben vaak een hogere vraag en kunnen daarom een hogere inkoopprijs hebben.

 3. Vraag en Marktomstandigheden: De huidige vraag naar een bepaald product op de tweedehandsmarkt en de algemene marktomstandigheden hebben invloed op de inkoopprijs. Items die op dat moment in trek zijn, kunnen een betere prijs opleveren.

 4. Accessoires en Originaliteit: Extra accessoires, originele verpakkingen en documentatie kunnen de waarde van een product verhogen.

 5. Zeldzaamheid en Schaarste: Zeldzame of moeilijk verkrijgbare items kunnen een hogere inkoopprijs hebben vanwege hun uniekheid.

 6. Functionele Status: Voor elektronische apparaten en technische producten wordt de functionele status zorgvuldig beoordeeld. Producten die goed werken, hebben een hogere inkoopprijs.

Ons deskundige personeel houdt rekening met al deze factoren bij het bepalen van een eerlijke inkoopprijs voor uw items. We streven ernaar om u de best mogelijke prijs te bieden, zodat u tevreden bent met uw verkoopervaring bij Used Products Den Helder.

Wat voor producten bieden wij allemaal aan

Elektronica: Of u nu op zoek bent naar smartphones, tablets, laptops, camera's, of audioapparatuur, wij bieden een breed scala aan elektronische apparaten van verschillende merken en modellen.

Designerkleding: Ontdek onze collectie designerkleding en accessoires, waar u hoogwaardige mode-items kunt vinden van bekende merken, perfect voor degenen die op zoek zijn naar stijl en kwaliteit.

Gereedschap: Voor doe-het-zelvers en professionals bieden we diverse soorten gereedschap, zowel elektrisch als handgereedschap, om u te helpen bij uw projecten en klussen.

Beeld- en Geluidsapparatuur: Van televisies en luidsprekers tot home theater systemen en audioapparatuur, we hebben de nieuwste technologieën om uw kijk- en luisterervaring te verbeteren.

Gameconsoles en Games: Gameliefhebbers kunnen hun hart ophalen met ons assortiment gameconsoles, controllers en een breed scala aan videogames, zowel voor de nieuwste systemen als retro-gaming.

Huishoudelijke Artikelen: Voor uw dagelijkse behoeften bieden we een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen, waaronder keukenapparatuur, stofzuigers, en nog veel meer.

Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Bij Used Products Den Helder streven we ernaar om een brede variëteit aan producten aan te bieden, zodat onze klanten kunnen vinden wat ze zoeken.

Contactgegevens Used Products Den Helder

 • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
 • Telefoon: 0223 860500
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten