x

Waar kan ik mijn oude spullen verkopen?


Eco-vriendelijk en Voordelig: Verkoop Je Oude Spullen voor geld

Veel spullen die je thuis vindt na het opruimen of gewoon niet meer gebruikt, kunnen nog door een ander persoon worden gebruikt. Het is een win-win situatie voor iedereen: je ontvangt geld voor je ongebruikte spullen, en iemand anders kan het product voor een veel voordeligere prijs overnemen dan wanneer het nieuw wordt gekocht. Alleen is de vraag, waar vind je mensen om je oude spullen aan te verkopen? Daarvoor hebben wij hier een lijstje gemaakt met plekken om je spullen te verkopen.

Wat zijn de voordelen van het verkopen van oude spullen?

 1. Extra Inkomen: Het verkopen van je oude spullen is een eenvoudige manier om extra geld te verdienen. Wat voor jou niet meer nuttig is, kan voor iemand anders van waarde zijn.

 2. Ruimte Vrijmaken: Het opruimen van ongebruikte spullen helpt je om meer ruimte in je huis te creëren. 

 3. Milieuvriendelijk: Door gebruikte producten te verkopen in plaats van ze weg te gooien, draag je bij aan een beter milieu. Het vermindert afval en mensen hoeven ook geen nieuwe kleding te kopen.

 4. Kansen voor Anderen: Door je oude spullen te verkopen, bied je anderen de kans om waardevolle items te kopen tegen lagere prijzen dan in winkels.

Waar kan ik mijn oude spullen verkopen?

- Marktplaats.nl: Waarschijnlijk het bekendste platform voor de verkoop van tweedehands artikelen. Bijna iedereen heeft hier weleens wat verkocht, wat zorgt voor vertrouwdheid bij mensen. Hoewel Marktplaats een heel mooi platform is, heeft het ook een nadeel, namelijk dat er regelmatig oplichting plaatsvindt of andere criminele zaken, wat niet prettig is voor mensen.

- Facebook Marketplace: Op Facebook kun je lokaal je items te koop aanbieden via Marketplace. Het is handig omdat je kunt zien wie de koper is en kunt communiceren via Facebook Messenger. Alleen hier geldt weer hetzelfde als voor Marktplaats, dat er veel oplichting plaatsvindt.

- Vinted: Dit is een populaire app voor de verkoop van kleding, schoenen en accessoires. Het is specifiek gericht op de mode-industrie. Vinted is vooral erg populair onder jongeren en wordt minder gebruikt onder de oudere generaties. Het enige nadeel hier is dat je alleen kleding en accessoires kunt verkopen, en je dus voor de verkoop van andere spullen weer een ander platform moet gebruiken.

Rommelmarkt: U kunt natuurlijk ook uw oude spullen verkopen op een rommelmarkt. Rommelmarkten zijn vaak erg gezellig omdat je meestal veel mensen spreekt en tegenkomt, alleen het is niet de ideale plek voor de verkoop van spullen. Op een rommelmarkt is het aantal mensen namelijk meestal beperkt, waardoor u weinig zult verkopen. Ook kost het veel tijd, en dat hebben veel mensen er niet voor over.

Used Products Den Helder:

U kunt uw producten natuurlijk ook bij ons verkopen. Bij Used Products kunt u veel spullen kwijt, want wij kopen namelijk veel verschillende dingen in, denk aan: elektronica, kleding, gereedschap, sportspullen en nog veel meer. Wanneer u uw spullen bij ons verkoopt, kost dat weinig tijd en is altijd vrijblijvend. Wanneer u bij ons in de winkel komt, bekijken wij het product en zullen daarna een bod doen. Als u akkoord gaat, krijgt u uw geld en is het geregeld, geen lastige administratie dus! Ook is het grote voordeel bij ons dat u op al uw producten garantie krijgt, dit hebben andere tweedehandsmarkten niet. Bent u geïnteresseerd om uw spullen aan ons te verkopen of heeft u nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Contactgegevens Used Products Den Helder

 • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
 • Telefoon: 0223 860500
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten