x

Used Products Den Helder reviews


Wat vinden onze klanten van Used Products

Used Products, sinds 1997 een vertrouwd begrip, heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een van de meest betrouwbare winkels voor tweedehands producten in Nederland. Met meer dan 60 filialen verspreid over het hele land, bedienen we een breed scala aan klanten, van elektronica-enthousiastelingen tot modeliefhebbers en doe-het-zelvers.

Wat onze klanten van ons vinden, spreekt boekdelen over onze toewijding aan kwaliteit en service. Op Trustpilot, een gerenommeerd platform voor klantbeoordelingen, scoren we een indrukwekkende 4,4 van de 5 sterren. Dit is een bewijs van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

Op Google Reviews hebben we een gewaardeerde beoordeling van 4,8 van de 5 sterren, wat aangeeft dat klanten tevreden zijn over hun winkelervaring bij Used Products.

Ook op Facebook genieten we van een sterke reputatie, met een beoordeling van 4,6 van de 5 sterren.

We zijn er trots op dat we het vertrouwen van onze klanten hebben verdiend en blijven ons inzetten om hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden aan al onze bezoekers. We nodigen u graag uit om onze winkel te bezoeken en deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten.

Wat bieden wij allemaal aan

Bij Used Products bieden wij een breed scala aan tweedehands producten aan. Ontdek hier wat wij allemaal aanbieden.

Onze andere services

Bij Used Products bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment tweedehands producten aan, maar we bieden ook aanvullende services om aan verschillende behoeften van onze klanten te voldoen:

 1. Verpanden: Als u tijdelijk wat extra financiële ruimte nodig heeft, kunt u uw waardevolle items bij ons in onderpand geven. Wij waarderen uw items eerlijk en bieden u een lening op basis van de waarde van het onderpand. Het is een snelle en handige manier om contant geld te krijgen, zonder de noodzaak van langdurige kredietchecks.

 2. Inruilen: Heeft u oude elektronica, sieraden of andere items die u niet meer gebruikt? U kunt ze bij ons inruilen voor contant geld of andere producten in onze winkel. We beoordelen de items ter plaatse en bieden u een eerlijke prijs.

 3. Reparatieservice voor Telefoons en Computers: Onze deskundige technici bieden reparatieservices voor telefoons en computers. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een batterijvervanging, of andere technische problemen, we kunnen uw apparaat snel en professioneel repareren.

Met deze aanvullende services streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij Used Products Den Helder.

 

Contactgegevens Used Products Den Helder

 • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
 • Telefoon: 0223 860500
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten