x

Kan je onderhandelen bij Used Products Den Helder


Inruilen bij Used Products

Wanneer u een oud product heeft, kunt u deze inruilen voor een geldbedrag, maar ook voor een nieuw product. We bekijken samen de prijs van uw oude product en beslissen vervolgens gezamenlijk hoeveel u moet bijbetalen voor het nieuwe product. Op deze manier ontstaat er een win-winsituatie voor beide partijen: u raakt uw oude product kwijt en krijgt korting op uw nieuwe product, terwijl wij weer een prachtig nieuw product aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Het bepalen van de waarde van uw oude product werkt als volgt.

 1. Breng uw items mee: Kom naar onze winkel en breng de items mee die u wilt inruilen. Dit kunnen elektronica, sieraden, gereedschap, games, en vele andere producten zijn.

 2. Inspectie en testen: Onze deskundige medewerkers zullen uw items zorgvuldig inspecteren en, indien van toepassing, testen om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en correct functioneren.

 3. Waardebepaling: Op basis van de staat, leeftijd, merk en vraag naar het item zal onze medewerker een eerlijke en marktconforme waarde voor uw item bepalen.

 4. Bieding: Nadat de waarde is vastgesteld, zal onze medewerker u een bieding doen. Dit is het bedrag dat we bereid zijn te betalen voor uw ingeleverde items.

Kunt u onderhandelen over onze productprijzen

In onze winkel streven we ernaar om eerlijke en de goedkoopste prijzen te bieden voor al onze producten. We hanteren goedkope prijzen die zorgvuldig zijn vastgesteld op basis van verschillende factoren, waaronder de staat van het product, de vraag op de markt en de marktwaarde.

Hoewel we altijd proberen de beste deals te bieden, hebben we een beleid waarbij prijsonderhandelingen beperkt zijn. Dit komt omdat we onze prijzen al zorgvuldig hebben afgestemd om u de best mogelijke waarde te bieden. In sommige gevallen is er echter nog wel ruimte voor een kleine mate van onderhandeling, vooral bij de aanschaf van meerdere items of unieke omstandigheden.

We waarderen uw begrip en nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken en onze uitgebreide selectie producten te ontdekken. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. We streven ernaar om uw winkelervaring bij Used Products Den Helder zo aangenaam mogelijk te maken.

Contactgegevens Used Products Den Helder

 • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
 • Telefoon: 0223 860500
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten