x

Wat kan ik het best verkopen om geld te verdienen


Oude spullen in je huis: Verkoopbare Artikelen voor Snel Geld

Stel je voor: je opent een oude lade in je kast en ontdekt een oude smartphone die je al jaren niet hebt gebruikt. Of misschien kom je tijdens het schoonmaken van de garage die oude gameconsole tegen die je ooit zo leuk vond. Wat moet je ermee?

Wat als we je vertellen dat deze oude spullen eigenlijk een manier kunnen zijn om snel wat extra geld te verdienen? Het is tijd om je huis eens grondig te doorzoeken en te ontdekken welke artikelen je kunt verkopen om wat extra geld te verdienen

1. Elektronische Gadgets

Oude smartphones, tablets, laptops, en zelfs gameconsoles kunnen geld waard zijn. Recycle je elektronica niet zomaar, want er zijn mensen die geïnteresseerd zijn in oudere modellen voor verzamelingen of als reserveonderdelen. 

2. Sieraden en Horloges

Die ketting die je nooit draagt of dat horloge dat je hebt vervangen, kunnen een aardig bedrag opleveren. Sieraden en horloges behouden vaak hun waarde en kunnen erg gewild zijn op de tweedehandsmarkt.

3. Vintage Kleding en Accessoires

Vintage is in! Als je kledingstukken hebt die je niet meer draagt, maar die nog in goede staat verkeren, is er waarschijnlijk iemand die er dol op zou zijn. Denk aan retro jurken, leren jassen, of een oude designertas.

4. Boeken, Films en Muziek

Je hebt misschien een collectie boeken, dvd's of cd's die je niet meer leest, kijkt of beluistert. Kijk of er zeldzame exemplaren tussen zitten die verzamelaars zouden willen hebben.

5. Sportuitrusting

Als je gestopt bent met een sport of een hobby, staan er waarschijnlijk sportartikelen niks te doen. Denk aan fietsen, golfclubs, of zelfs die oude tennisrackets.

6. Speelgoed en Games

Oude bordspellen, vintage speelgoed of zelfs je kinderen's oude speelgoed kunnen een tweede leven krijgen in de handen van andere families.

7. Gereedschap

Gereedschap behoudt vaak zijn waarde, en er zijn altijd mensen die op zoek zijn naar kwalitatief gereedschap zonder de hoge kosten van nieuw materiaal. Verander dat ongebruikte gereedschap in cash en maak ruimte voor iets nieuws in je gereedschapskist.

Heeft u nu een van deze artikelen en wilt u ervan af? Dan kunt u gezellig langskomen in onze winkel of online een afspraak maken. Het inleveren van producten en het krijgen van een bieding is altijd vrijblijvend.

Contactgegevens Used Products Den Helder

  • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
  • Telefoon: 0223 860500
  • E-mail: [email protected]
  • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten