x

Ons team


 

Kennismaken met enkele van onze medewerkers Bij Used Products Den Helder werken we met een enthousiast team. Maak hier kennis met een aantal van hen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

 EVEN VOORSTELLEN:

Mijn naam is Dennis, ik kom uit Heerhugowaard en ik ben 23 jaar oud. Ik werk nu sinds November 2016 bij Used Products Den Helder. Voor deze tijd heb ik ruim 3 jaar bij Used Products Heerhugowaard gewerkt. Ik houd van aanpakken en mijn collega’s noemen mij dan ook de handyman. Inkopen, het klantencontact en de afwisseling zijn dingen die ik erg leuk vind aan het werken bij Used Products.              

EVEN VOORSTELLEN:

Mijn naam is Vitusan, ik ben 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Den Helder. Inmiddels ben ik ruim 4 jaar werkzaam bij Used Products Den Helder. Ik ben begonnen als stagiaire en inmiddels ben ik doorgegroeid naar een volwaardige medewerker. Mijn specialiteiten zijn;computerkennis, zowel software als hardware, klantencontact en de presentatie van de winkel. Ik vind het erg belangrijk dat de winkel en de producten er netjes en schoon uitzien. Hier doe ik dan ook elke dag mijn best voor en ga dan ook dagelijks met plezier naar de winkel.