x

Telefoon verkopen? Vind de hier de beste opties.


Top 5 Plekken om Uw Telefoon te Verkopen

Is uw telefoon toe aan een upgrade of wil je snel wat extra geld verdienen? Het verkopen van je telefoon is een slimme zet, en wij hebben de top 5 verkoopplekken voor je op een rij gezet:

 1. Used Products Den Helder

Used Products Den Helder, de koning van tweedehands producten! Hier krijgt uw oude telefoon weer een tweede leven en verdiend u er ook nog eens goed geld aan. Een win-win situatie! Bij Used Products Den Helder krijgt u de beste prijzen voor uw oude telefoon, en een tevreden klant staat op nummer 1. U kunt altijd vrijblijvend een bod aanvragen, waarna u zelf bepaalt of u ermee akkoord gaat of niet.

 1. Verkoopjetelefoon.nl: Snel en Transparant

Wil je het proces snel en transparant? Bij Verkoopjetelefoon.nl krijg je binnen no-time een eerlijk bod. Geen gedoe, gewoon een eerlijke deal voor jouw telefoon.

 1. reBuy: Duurzaam en eenvoudig

Kies voor duurzaamheid met reBuy. Dit platform maakt het verkopen van je telefoon eenvoudig en draagt bij aan een groenere wereld. Goed voor het milieu én je portemonnee.

 1. Marktplaats: Jouw Telefoon, Jouw Prijs

Op Marktplaats heb jij de touwtjes in handen. Bepaal je eigen prijs en vind de perfecte koper voor je telefoon. Het enige nadeel is dat je niet zeker bent van een snel en veilig verkoopproces.

 1. Telefoonverkopen.com: Snel, Simpel, Slim

Wil je het simpel houden? Telefoonverkopen.com maakt het proces razendsnel en simpel. Vul wat gegevens in, ontvang een bod, en done deal!

Waarom Uw Telefoon Verkopen?

Waarom zou je eigenlijk je telefoon verkopen? Nou, ten eerste, omdat het geld oplevert! Daarnaast help je het milieu door recycling en hergebruik te stimuleren. Dus, wij raden iedereen aan om zijn of haar oude telefoon een nieuwe bestemming te geven!

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen:

 • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
 • Telefoon: 0223 860500
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

  • Maandag: 13:00-18:00
  • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten

Beschikbaar in Diverse Steden

Used Products Den Helder bedient niet alleen Den Helder, maar ook omliggende steden, waaronder Julianadorp, Schagen, Anna Paulowna, Breezand, Wieringerwaard, Winkel en Hoorn.