x

Refurbished iPhone kopen


Wat is refurbished

Refurbished betekent eigenlijk "opknappen" of "renoveren" in het Engels. En dat is precies wat er gebeurt. Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel dat wordt opgeknapt zodat het weer in de best mogelijke staat verkeert. Meestal zijn dit tweedehands toestellen die worden ingekocht en vervolgens door experts worden gecontroleerd en opgeknapt. Tijdens dit proces kunnen bijvoorbeeld krassen op het scherm worden verwijderd en kan er een nieuwe batterij worden geplaatst, zodat de iPhone weer langer meegaat. Eigenlijk kun je dus wel stellen dat een refurbished iPhone eigenlijk zo goed als nieuw is.

Waarom een refurbished iPhone kopen

Een refurbished iPhone is de perfecte keuze die niet teveel willen uitgeven aan de iPhone maar wel een van de nieuwere modellen wilt. Omdat een refurbished iPhone eigenlijk een opgeknapt tweedehands toestel is, is het veel goedkoper voor mensen om te kopen. Zo kunt u voor een kleiner bedrag toch nog genieten van de nieuwste iPhones. U krijgt bij ons ook nog eens garantie op elke refurbished iPhone die u koop. De garantie die wij aanbieden bedraagt 3 maanden.

Een refurbished iPhone is ook nog eens een erg duurzame keuze, en dat is wat wij bij Used Products Den Helder erg belangrijk vinden. Door een refurbished iPhone te kopen, bespaart u namelijk enorm veel CO2-uitstoot, aangezien er geen nieuwe iPhone hoeft te worden geproduceerd. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer u een refurbished iPhone 11 koopt in plaats van een nieuw toestel, dit 56 kilo CO2-uitstoot en 10.000 liter water bespaart? Dit blijkt uit een studie van onderzoekers van Fraunhofer Austria Research GmbH.

Refurbished iPhones zijn om deze redenen volgens ons al een goede aankoop om te doen. U bespaart niet alleen geld, zodat u andere leuke dingen kunt kopen, maar u helpt ook nog eens mee aan het verduurzamen van de wereld. Een win-win situatie voor iedereen dus.

Is een refurbished iPhone zo goed als nieuw

Een veelgestelde vraag bij het overwegen van een refurbished iPhone is of deze echt zo goed als nieuw zijn. Het antwoord is ja. Refurbished iPhones ondergaan een grondige inspectie en reparatie voordat ze weer op de markt komen. Technici vervangen versleten of beschadigde onderdelen en testen uitgebreid alle functies. Bovendien bieden veel aanbieders garantie op hun producten. Kortom, refurbished iPhones bieden kwaliteit en betrouwbaarheid die sterk lijken op nieuwe apparaten, maar met aanzienlijke kostenbesparingen. Ondanks dat het dus bijna zo goed als nieuw is, hebben wij drie staten waarin een refurbished toestel zich kan verkeren:

 1. Als Nieuw: Deze iPhones verkeren in topconditie en vertonen vrijwel geen gebruikssporen. Ze zijn grondig gecontroleerd en opgeknapt, zodat ze eruitzien en functioneren als een nieuw toestel. Als u op zoek bent naar een iPhone die zo goed als nieuw is, is dit de juiste keuze voor u.

 2. Licht Gebruikt: In deze categorie vindt u iPhones met minimale gebruikssporen. Ze zijn nog steeds in uitstekende staat en presteren optimaal. Deze toestellen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een compromis tussen kwaliteit en prijs.

 3. Zichtbaar Gebruikt: Als u vooral geïnteresseerd bent in de functionaliteit van een iPhone en minder geeft om cosmetische details, dan zijn de iPhones in deze categorie een goede keuze. Ze vertonen meer gebruikssporen, zoals krassen of deukjes, maar werken nog steeds naar behoren.

 

Hopelijk heeft u nu meer inzicht over wat een refurbished iPhone precies inhoud. We zullen voor u nog een keertje alle voordelen maar ook de nadelen op een rijtje zetten:

Voordelen van een Refurbished iPhone:

 1. Goedkoper dan een nieuwe iPhone.

 2. Duurzaam.

 3. Kwaliteit wordt altijd gecontroleerd

 4. Garantie op elk product.

Nadelen van een Refurbished iPhone:

 1. Mogelijke Slijtage: Hoewel refurbished iPhones grondig worden gecontroleerd, kunnen ze nog steeds tekenen van slijtage vertonen, zoals lichte krassen of deuken.

 2. Ouder Model: Refurbished iPhones zijn meestal ouder dan de nieuwste modellen, dus je mist mogelijk enkele van de nieuwste functies.

Refurbished iPhone kopen bij Used Products Den Helder

U kunt bij ons ook een refurbished iPhone kopen. Onze winkel biedt een breed scala aan gerenoveerde iPhones die niet alleen vriendelijk zijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Elk toestel wordt zorgvuldig gecontroleerd en opgeknapt door onze experts, en ze worden geleverd met garantie, zodat je met vertrouwen kunt winkelen.

Raden wij het dus aan om een refurbished iPhone te kopen

Ja, wij denken dat een refurbished iPhone misschien wel de beste keuze is die je kan maken als het gaat om het kopen van een iPhone. U bespaart namelijk gewoon een heleboel geld en hier kunt u natuurlijk veel betere dingen van kopen. Ook bent u erg goed bezig voor de verduurzaming van de wereld en dat is nou eenmaal waar Used Products voor staat. Bent u nu nieuwsgierig geworden naar een refurbished iPhone, klik dan hier om te kijken naar al onze iPhones.

Contactgegevens Used Products Den Helder

 • Adres: Koningstraat 115-117, 1781KE Den Helder
 • Telefoon: 0223 860500
 • E-mail: [email protected]
 • WhatsApp: 0223 860500

Openingstijden:

 • Maandag: 13:00-18:00
 • Dinsdag/vrijdag: 10:00-18:00
 • Zaterdag: 10:00 - 17:00
 • Zondag: gesloten