x

Plantronics BlackWire 520 USB Headset - In Nette Staat

✅ Conditie: In Goede Staat

✅ Gratis Retourneren

✅ Garantie: 1 Maand

€ 39,99

Omschrijving

In Nette Staat
Geschikt voor Microsoft Lync
Zwart

Thuis, op kantoor of onderweg kunnen mobiele professionals met de Blackwire™ C520-headset met snoer genieten van glasheldere pc-audio, ongeacht waar zij aan het werk zijn. Deze duurzame, opvouwbare headset is ontworpen om de hele dag comfortabel te zitten en geeft gebruikers de vrijheid om overal en altijd pc-audio te ervaren door een headset van hoge kwaliteit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Den Helder.

Used Products Den Helder
Koningstraat 115 - 117
1781KE Den Helder

Telefoon: 0223-860500
WhatsApp: 06-26071200

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop
  • Belfius in de webshop